Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Aangehouden met 89 blikken melkpoeder

Nieuw-Vennep – Aangehouden met 89 blikken melkpoeder

De politie heeft afgelopen weekend twee Roemenen aangehouden op de Rijnlanderweg op verdenking van heling. De auto met de twee mannen werd aan de kant gezet ter controle, omdat het kenteken bekend was in de politiesystemen.

In beslag genomen blikkenIn de kofferbak van de auto werden 89 blikken melkpoeder aangetroffen.  Omdat het vermoeden was dat deze van diefstal afkomstig waren, werden de 34-jarige bestuurder en zijn 33-jarige passagier aangehouden als verdachten en meegenomen voor verhoor. De melkpoeder en de auto zijn in beslag genomen en de recherche heeft een onderzoek ingesteld.  Het vermoeden is dat deze twee verdachten zich schuldig hebben gemaakt aan mobiel banditisme.

Meer informatie over mobiel banditisme is hier na te lezen -> https://www.politie.nl/themas/mobiel-banditisme.html

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Politie zoekt getuigen zware mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag op za…