Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigenoproep poging beroving

Alkmaar – Getuigenoproep poging beroving

Vrijdagmiddag rond 15.20 uur probeerden twee jongens een 12-jarige jongen van zijn jas en fiets te beroven.

Het slachtoffer fietste met twee vrienden vanaf de Terborchlaan richting de Olympiaweg langs de twee jongens. De twee kwamen achter hen aan rennen en riepen dat ze moesten stoppen. Het slachtoffer moest zijn jas of fiets afgeven anders zou hij in elkaar worden geslagen. De 12-jarige jongen weigerde. Hierop werd zijn fietssleutel uit zijn fiets gehaald en gingen de twee jongens er vandoor.

Van de jongens is een signalement bekend. Een van hen heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 1.75 lang, zwart haar wat aan de zijkanten is opgeschoren, circa 14 jaar en normaal postuur. Hij droeg donkere kleding, een zwarte jas van het merk Moncler en  een grijze Eastpack rugzak.

De andere jongen heeft een blanke huidskleur, is 1.65 à 1.70 lang, circa 14 jaar oud en heeft een dun tot normaal postuur. Hij droeg een zwarte baseballcap van het merk Lacoste, een blauw vest, een zwarte trainingsbroek en een zwarte rugzak met de opdruk van een draak.

Heeft u informatie over deze poging beroving? Neem dan contact op met de politie in Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijf tu liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

2017192160

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugsoverlast samen aanpakken

Drugs aangetroffen Op vrijdagmiddag 6 juli kreeg de politie een melding van een inbra…