Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigenoproep autobrand

Alkmaar – Getuigenoproep autobrand

In de nacht van vrijdag op zaterdag ontstond brand aan een bestelbus op de Drechterwaard.

Er werd rond 02.50 uur melding gemaakt van de brand. Een band aan de voorkant bleek in brand te staan. De cabine van het voertuig stond vol rook. De brand kon met behulp van een poederblusser uit de politieauto worden gedoofd. De brandweer kwam ter plaatse om na te blussen.

Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts gezien dat met deze brand te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie in Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijf tu liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2017192490

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugsoverlast samen aanpakken

Drugs aangetroffen Op vrijdagmiddag 6 juli kreeg de politie een melding van een inbra…