Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuigen van autobrand

Zaandam – Politie zoekt getuigen van autobrand

Op woensdagavond rond 23.00 uur werd een autobrand aan de Paardebloemweg ontdekt. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigen alarmeerden direct de brandweer en de politie. De brandweer kon de brand snel blussen. De getuigen wisten de aanwezige agenten te vertellen dat zij rond 22.40 uur een jongen in de buurt van de auto hadden gezien. Deze jongen zou een petje op hebben een lichte broek dragen, ongeveer 20 jaar oud zijn en rond de 1,75 meter lang. De forensische opsporing van de politie onderzocht daarna de auto en brandstichting kon niet worden uitgesloten. De politie doet nader onderzoek.

Hebt u informatie over deze mogelijke brandstichting? Neem dan contact op via 0900-8844 Anoniem? Bel dan met 0800-7000. De politie vraagt ook de jongeman die even voor de brand door getuigen gezien is zich te melden op één van voorgenoemde nummers. Mogelijk heeft ook hij informatie over de brand.

2017191044

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…