Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Badhoevedorp – Politie zoekt getuigen straatroof

Badhoevedorp – Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op dinsdagavond op de Windestraat in Badhoevedorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Omstreeks 23.00 uur reed een 37-jarige man uit Badhoevedorp om een bromfiets vanuit Amsterdam naar zijn woning in Badhoevedorp. Op de Windestraat, ter hoogte van de Vlierstraat, werd hij ingehaald door een personenauto. De auto stopte even verderop en drie mannen stapten uit. De verdachten kwamen op het slachtoffer afgerend. In ieder geval een van de verdachten had een knuppel bij zich, waarmee het slachtoffer tegen zijn hoofd werd geslagen. De mannen pakten de tas van het slachtoffer af en gingen hiermee vandoor. De auto waarin zij reden in groen van kleur. Het gaat mogelijk om een ouder type BMW.

In de tas zaten onder anderen een GSM en een geldbedrag.

Het slachtoffer liep verwondingen aan zijn hoofd op. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

2017190248

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…