Home Noord-Holland Wormerveer – Stroomstoot wapen gebruikt bij ruzie

Wormerveer – Stroomstoot wapen gebruikt bij ruzie

Een 39-jarige man uit Zaandam is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden na een incident met een stroomstootwapen. Bij een conflict op de Albert Meijnsstraat in Wormerveer kreeg een 34-jarige Zaanse een schok van het stroomstootwapen.

Dit was dinsdag rond 01.30 uur. De vrouw had veel pijn en is voor controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben de man later in de nacht in zijn woning aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar het incident.

2017179969

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Mislukte Marktplaats Deal

Op zondagavond is er een 23-jarige man uit Zaandam slachtoffer geworden van oplichting via…