Home Noord-Holland Purmerend – Aangehouden voor bedreiging en wapenbezit

Purmerend – Aangehouden voor bedreiging en wapenbezit

Naar aanleiding van een conflict in de relationele sfeer heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen uit Purmerend aangehouden.

Na een melding dat er een man in bezit zou zijn van een vuurwapen en dat er een conflict gaande was, is de politie rond 05.15 uur naar de Hugo de Grootstraat gegaan. Hier troffen zij twee verdachten aan, mannen van 27 en 30 jaar, beiden afkomstig uit Purmerend. Een van hen was in bezit van een vuurwapen.

De politie heeft beide mannen volgens de aangeleerde technieken en procedures aangehouden. Het vuurwapen is direct door de politie in beslag genomen en onderzocht wordt of het om een echt vuurwapen gaat. De oorzaak van het conflict ligt vermoedelijk in de relationele sfeer en de recherche stelt een onderzoek in.

Beide verdachten zitten vast.

 

2017173665

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Mislukte Marktplaats Deal

Op zondagavond is er een 23-jarige man uit Zaandam slachtoffer geworden van oplichting via…