Home Noord-Holland Wormerveer – Harddrugs

Wormerveer – Harddrugs

Op vrijdagmorgen hield de politie twee mannen aan wegens het aanwezig hebben van harddrugs. Het ging om Amsterdammers van 22 en 26 jaar oud.

Omstreeks 04.30 uur zag de politie een auto met hoge snelheid rijden op de N246 in Wormerveer. Toen de auto aan de kant was gezet werd de bestuurder gecontroleerd. Hij bleek al vaker met de politie in aanraking te zijn geweest in verband met overtreding van de Opiumwet. In de auto zag de politie een zakje liggen waarin twee wikkels zaten. Hierin zaten brokjes (vermoedelijk) cocaïne. Ook een tweede persoon, die in de auto zat, werd gecontroleerd. Ook hij bleek voor te komen voor drugsdelicten. De man wilde weglopen en stopte iets in zijn onderbroek. Bij later onderzoek bleek het hier ook om wikkel harddrugs te gaan.

De politie nam de drugs in beslag. De verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017167371

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…