Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Politie zoekt getuigen inbraken Alkmaar Noord

Alkmaar – Politie zoekt getuigen inbraken Alkmaar Noord

De politie is op zoek naar getuigen van een aantal inbraken in schuurtjes en auto’s in Alkmaar Noord. De politie in Alkmaar is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in vier schuurtjes bij woningen aan de Amelandstraat. De sloten van de schuurtjes werden geforceerd. In een van de gevallen werd geprobeerd een snorfiets weg te nemen. Verder is er nog niets bekend over een eventuele buit.

In dezelfde nacht werd er ook ingebroken in vier personenauto’s. Het ging om auto’s die geparkeerd stonden op de Havikweg, de Buizerdweg. De Kerkuilstraat en de Albatrosweg. In alle gevallen werd een raam ingeslagen. Uit twee auto’s verdwenen een radio en documenten. Bij de andere inbraken werd, voor zover nu bekend, niets buitgemaakt.

De inbraken hebben mogelijk plaatsgevonden tussen 03.00 en 05.00 uur.

Heeft u verdachte personen gezien, iets verdachts gehoord of bent u zelf ook het slachtoffer geworden van een inbraak, neemt u dan contact op met de politie.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wormerveer – Dronken automobilist aangehouden

De politie heeft vrijdagavond een inwoner van Koog aan de Zaan aangehouden, nadat hij erns…