Home Noord-Holland Purmerend – Vijf aanhoudingen na bedrijfsinbraken in Purmerend

Purmerend – Vijf aanhoudingen na bedrijfsinbraken in Purmerend

De politie heeft twee weken geleden vijf mannen aangehouden voor diefstallen bij een caravanbedrijf in Purmerend.

Vorige zomer werd er bij de eerste inbraak een caravan gestolen. Daarvan zijn ook beelden getoond in Opsporing Verzocht en deed de eigenaar het woord in Hart van Nederland. Bij een tweede inbraak is geprobeerd een kluis te stelen en bij een derde kraak zijn er twee caravans gestolen. De caravans zijn niet teruggevonden. Drie 23-jarige verdachten zijn afkomstig uit Purmerend. Ook een 25-jarige verdachte woont in Purmerend en een 23-jarige verdachte komt uit Almere. Alle verdachten dienen zich in later stadium voor de rechter te verantwoorden. 

 

2016182238

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…