Home Noord-Brabant Tilburg Jongen met geweld beroofd van fiets

Jongen met geweld beroofd van fiets

Een 17-jarige Tilburger is maandagnacht 25 juni tussen 00.30 en 01.30 uur met geweld beroofd van zijn fiets. Twee verdachten zijn aangehouden.

De jongen werd op de Javastraat van zijn fiets beroofd. Een groep van 12 personen zouden hem hebben belaagd. Hij is daarbij geslagen. De jongen liep daarbij lichte verwondingen op aan zijn gezicht. Agenten die naar de Javastraat waren gereden troffen een deel van de groep belagers aan. Twee jongens (16 en 17 jaar) uit Tilburg werden daar aangehouden voor diefstal met geweld, van de overige leden van de groep werden alle gegevens genoteerd.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…