Home Noord-Brabant Tilburg Fietster raakt gewond bij aanrijding met bromfietser

Fietster raakt gewond bij aanrijding met bromfietser

Een 62-jarige Tilburgse is op de Missionarisstraat aangereden. Een 17-jarige bromfietster verleende haar vermoedelijk geen voorrang.

De jonge vrouw die op een snorfiets reed op maandagnamiddag rond 18.00 uur verleende de vrouw op de fiets geen voorrang. Daardoor kwamen zij in botsing met elkaar en raakte de fietster gewond. Zij is met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De vrouw bleek enkele ribben gebroken te hebben. Ook de bromfietster klaagde over pijn maar zij wilde niet naar het ziekenhuis voor controle. Een gezamenlijk schadeformulier werd ingevuld. De snorfietster wordt op een later tijdstip nog gehoord over de toedracht van het ongeval.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…