Home Noord-Brabant Tilburg Arrestatie na vernielingen aan taxi

Arrestatie na vernielingen aan taxi

Een 40-jarige Engelsman werd door de politie gearresteerd, op verdenking van vernieling van een taxi. Het feit vond plaats op maandag 22 april 2013 om 01.30 uur in de Veemarktstraat in Tilburg. Volgens de taxichauffeur botste de Engelsman met zijn fiets tegen de geparkeerde taxi aan. Toen hij de fietser daarop aansprak ontstond ruzie, waarbij de Engelsman met een fietsslot de taxi beschadigde. De arrestant ontkent het verhaal en zegt op zijn beurt dat hij mishandeld is door een aantal taxichauffeurs. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Verduisterde auto aangetroffen, verdachte aangehouden

In Tilburg werd vanmorgen een personenauto aangetroffen die op maandag 27 maart was verdui…