Home Noord-Brabant Tilburg Proces-verbaal wegens belediging en wederspannigheid

Proces-verbaal wegens belediging en wederspannigheid

Zaterdag om 03.20 uur werden twee Tilburgse politieagenten tijdens het horecatoezicht op de Heuvel onverwacht en zonder enige aanleiding uitgescholden. Toen de 23-jarige verdachte werd ingerekend werd hij ook nog erg agressief. Hij pleegde fysiek verzet tegen zijn arrestatie. Hij wilde met alle macht voorkomen dat hij in de politieauto moest plaatsnemen. De man raakte vervolgens in gevecht met de agenten. Zijn verzet was tevergeefs, want hij werd in de boeien geslagen en naar het politiebureau overgebracht. Daar is proces-verbaal opgemaakt wegens belediging en wederspannigheid.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …