Home Noord-Brabant Tilburg Koperdieven op heterdaad betrapt in Moergestel

Koperdieven op heterdaad betrapt in Moergestel

Agenten surveilleerden donderdagavond rond 20.40 uur op een landgoed aan de Tilburgseweg in Moergestel. Eerder was er een melding binnengekomen dat er onbevoegde personen op omheinde terrein bevonden. De agenten zagen twee mannen op het perceel met rollen koper bij zich. Het duo zette het op een lopen. Na een korte achtervolging werden een 39 – en 55 jarige man aangehouden op verdenking van diefstal. De verdachten werden overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. Op het bureau bleek één verdachte nog een onherroepelijk vonnis van 20 dagen heeft openstaan.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …