Home Noord-Brabant Tilburg Pool rijdt tegen woning in Kaatsheuvel

Pool rijdt tegen woning in Kaatsheuvel

Een 31-jarige man uit Polen raakte zondag op maandagnacht zwaar gewond bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij reed met zijn auto tegen een lantaarnpaal, een geparkeerde auto en een voorgevel van een woning aan de Vaartstraat in Kaatsheuvel. Zijn bloed is onderzocht op het gebruik van alcohol. Rond 03:15 uur in de nacht van zondag 14 april op maandag 15 april raakte de Pool de macht over het stuur kwijt. Hij reed op de Vaartstraat eerst tegen een lantaarnpaal, vervolgens tegen een geparkeerde auto en kwam tot stilstand tegen een voorgevel van een woning. De brandweer moest de bestuurder uit de auto bevrijden. Hij is zwaar gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt of de automobilist alcohol heeft gedronken en heeft in het ziekenhuis een bloedproef laten afnemen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…