Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger steelt telefoon van ex-vriendin

Tilburger steelt telefoon van ex-vriendin

Een 28-jarige man uit Tilburg is vannacht in de Schutsboomhof aangehouden op verdenking van het stelen van de telefoon van zijn ex-vriendin. Hij heeft daarbij geweld gepleegd. In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie rond 00:45 uur een melding binnen van een 20-jarige vrouw dat haar ex-vriend haar mobiele telefoon zou hebben gestolen. De politie ging naar de woning van de vrouw op het Transvaallpein en hoorde daar dat haar ex-vriend bij haar in huis was geweest en haar mobiele telefoon wilde controleren en niet terug wilde geven. Hij heeft daarbij geweld gebruikt en is daarna weg gegaan.

De agenten zijn vervolgens naar de woning van de ex gegaan en hebben hem daar aangehouden. In zijn woning werd de mobiele telefoon van zijn ex-vriendin gevonden. Deze is terug gegeven aan de vrouw en de verdachte is meegenomen naar het cellencomplex.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…