Home Noord-Brabant Tilburg Drie auto-inbrekers gepakt in Tilburg

Drie auto-inbrekers gepakt in Tilburg

De politie heeft vrijdagochtend drie mannen aangehouden op verdenking van auto-inbraak. Een bewoner zag dat er in de Schipluidenlaan in Tilburg ingebroken werd in een bestelbus en belde de politie met informatie. Een paar straten verderop konden de verdachten worden gearresteerd. Een bewoner in de Schipluidenlaan zag rond 05:30 uur twee mannen inbreken in een geparkeerde bestelbus. Hij belde de politie en zag de daders vervolgens instappen in een auto en wegrijden. De getuige kon een goede omschrijving geven van de auto. Diverse agenten zijn snel naar de omgeving van de Schipluidenlaan gereden en hebben gezocht naar de mogelijke daders.

In de Sneekstraat zagen agenten een auto rijden die voldeed aan het signalement. Zij hebben de auto laten stoppen en vervolgens de drie inzittenden aangehouden. De verdachten zijn een 27-jarige Tilburger, een 29-jarige man uit Breda en een 28-jarige man uit Rijsbergen. In de auto werden gereedschapsspullen aangetroffen die afkomstig waren uit de bestelbus.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…