Home Noord-Brabant Tilburg Tilburgse (45) gewond bij verkeersongeval

Tilburgse (45) gewond bij verkeersongeval

Een 45-jarige Tilburgse is zaterdagmiddag rond 17.55 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nassaustraat. Een 22-jarige automobiliste uit Tilburg wilde met haar auto rechts inparkeren en zag daarbij kennelijk de schuin rechts achter haar rijdende snorfietsster over het hoofd. Het slachtoffer kwam met haar snorfiets tegen de linkerzijde van een geparkeerde auto, waardoor deze schade opliep aan de achterbumper. Ze had pijn aan haar onderrug, linkerarm en linkeronderbeen en werd met een ambulance overgebracht naar het Twee Stedenziekenhuis.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…