Home Noord-Brabant Tilburg Dronken Tilburger (58) rijdt door na verkeersongeval

Dronken Tilburger (58) rijdt door na verkeersongeval

De politie heeft zaterdagavond omstreeks 23.50 uur op de Vierbundersweg een 58-jarige Tilburger aangehouden omdat hij een aanrijding had veroorzaakt op de kruising van de Reeshof / Bredaseweg en daarna was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken aan de twee andere betrokken partijen. Hij bleek bovendien zwaar onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 815 ugl, terwijl maximaal 220 ugl is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij werd door een agent in vrije tijd opgemerkt op de Burgemeester Letschertweg.

Melding
Rond 23.35 uur meldde een 42-jarige man uit Turnhout dat hij met zijn auto was aangereden op de kruising van de Reeshofweg en de Bredaseweg. Hij had groen licht en wilde vanaf de Reeshofweg linksaf slaan richting Tilburg. Terwijl hij op de kruising reed, werd hij aangereden door een zwartkleurige auto die vanaf Tilburg kwam en in de richting Breda reed. Door de botsing, kwam de Belg met zijn auto ook nog tegen een auto die voor hem reed en ook links af wilde slaan. De bestuurder van de zwarte auto stapte even uit, bekeek de situatie en zei tegen de bestuurders dat ze het maar goed moesten regelen, waarna hij weer in zijn auto stapte en doorreed. De Belg wist een deel van het kenteken en hierdoor kon gericht naar de doorrijder uitgekeken. De verdachte verklaarde dat hij was weggereden na de aanrijding omdat een van de betrokkenen een vuurwapen op hem gericht zou hebben. Deze bewering is onderzocht, er is echter geen enkele bewijs aangetroffen daarvoor.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…