Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger (26) rijbewijs kwijt na serie overtredingen

Tilburger (26) rijbewijs kwijt na serie overtredingen

Een 26-jarige Tilburger heeft vannacht zijn rijbewijs in moeten leveren na een serie verkeersovertredingen. Agenten zagen vannacht, de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 04.15 uur een auto met hoge snelheid over de Ringbaan Zuid rijden in de richting van de Ringbaan West. De dienders zagen dat de bestuurder het rode verkeerslicht op de kruising met de Baroniebaan negeerde en hard doorreed. Ze reden de automobilist achterna en zagen dat hij met een snelheid van 130 km / uur nog steeds op hen uitliep. Op de kruising van de Ringbaan West met de Prof Cobbenhagenlaan negeerde de bestuurder opnieuw een rood verkeerslicht. De agenten gaven daarop de bestuurder een stopteken dat aanvankelijk echter werd genegeerd. Vervolgens werden de optische en de geluidssignalen aangezet. De bestuurder stopte daarop bij een bushalte. Hij krijgt een proces-verbaal voor gevaarlijk rijgedrag. De verdachte verklaarde dat hij het knap vond dat de agenten gezien hadden dat hij door rood licht was gereden en zo hard had hij nou ook weer niet gereden.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Tilburger aangehouden voor witwassen van miljoenen euro’s

Die politie hield dinsdag 29 november een 31-jarige Tilburger aan op verdenking van groots…