Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger mishandelt zijn vrouw

Tilburger mishandelt zijn vrouw

De politie heeft woensdagmiddag 20 januari 2013 rond 12:30 uur in de wijk Korvel een 33-jarige Tilburger aangehouden vanwege huiselijk geweld. Hij zou zijn vrouw mishandeld hebben. De politie kwam bij de echtelijke woning aan na meldingen van schreeuwen in het huis. De vrouw had zichtbaar letsel maar wilde geen aangifte doen tegen haar man. De Tilburger was niet meer in de woning aanwezig maar is later door de politie aangehouden.

De politie stimuleert slachtoffers om aangifte te doen van huiselijk geweld. Maar een aangifte is niet (meer) noodzakelijk om een dader aan te houden. Bij voldoende ander bewijs, bijvoorbeeld letsel en getuigenverklaringen, kan de politie een dader toch aanhouden. Slachtoffers en daders worden gestimuleerd om hulp te zoeken. Hierover zijn concrete afspraken gemaakt met partnerorganisaties. Het doel is niet om de relatie te beëindigen, maar wel het geweld te stoppen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…