Home Noord-Brabant Tilburg Snelheidscontrole op Cityring Tilburg

Snelheidscontrole op Cityring Tilburg

Het Verkeershandhavingsteam van de politie hield dinsdag 19 februari 2013 een snelheidscontrole op de Spoorlaan in Tilburg. De actie vond plaats tussen 08.20 uur en 14.50 uur. Gedurende die tijd reden er 4.136 auto’s voorbij het controlepunt. 198 automobilisten reden sneller dan de toegestane 50 km/u. Zij krijgen binnenkort de bekeuring thuis gestuurd via het Centraal Justitieel Incasso Bureau. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/u. De politie houdt snelheidscontroles op basis van afspraken met wegbeheerders en/of omwonenden. Het aantal verkeersongevallen en klachten is daarbij leidend.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…