Home Noord-Brabant Roosendaal Gestolen auto belandt in de sloot

Gestolen auto belandt in de sloot

Rond 05.30 uur vond de politie een gestolen auto in een sloot aan de Bulkenaarsestraat in Roosendaal. De Volkswagenbus bleek even daarvoor gestolen bij een bedrijf aan de Klinkstraat in Oudenbosch. Er werden geen mensen in of in de buurt van de auto aangetroffen. De politie onderzoekt de diefstal.

De auto lag bijna helemaal ondergedompeld in het water, de lichten brandden nog een klein beetje. Een duikteam van de brandweer heeft naar eventuele inzittenden gezocht, maar niemand gevonden. Het kenteken van de auto leidde naar een bedrijf in Oudenbosch. Daar had de eigenaar zojuist ontdekt dat zijn auto aan het eind van de nacht was gestolen. De dader(s) hebben een deur van het bedrijf opengebroken en enkele tablets en smartphones gestolen. Vervolgens zijn ze er met de gestolen auto vandoor gegaan. De buit werd later in de auto gevonden. De bestelbus is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald. De politie stelt een onderzoek in.

 

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…