Home Noord-Brabant Helmond Drie mannen aangehouden voor diefstal brandstof

Drie mannen aangehouden voor diefstal brandstof

De politie heeft zaterdagmiddag rond 17.45 uur drie mannen uit Polen (29, 39 en 51 jaar oud) aangehouden bij een bedrijf op het industrieterrein Hoogeind in Helmond. De mannen werden door medewerkers van het bedrijf op heterdaad betrapt toen ze diesel tankten op het terrein van het bedrijf. Zij hadden al enkele honderden liters in hun bestelbusje staan. De gealarmeerde politie kon de mannen vervolgens aanhouden. Ze zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Getuigen gezocht van mishandeling en ontvoering in Helmond

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van een mishandeling en ontvoering in Hel…