Home Noord-Brabant Helmond Hardleerse man raakt geluidsapparatuur kwijt

Hardleerse man raakt geluidsapparatuur kwijt

Dinsdagmiddag rond 14.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat de 54-jarige man in Helmond geluidsoverlast veroorzaakte voor zijn buren. Agenten zijn naar zijn woning gegaan en hebben de geluidsboxen in beslag genomen. Daarbij is de man gewaarschuwd dat hij het rustig aan moest doen omdat anders al zijn apparatuur meegenomen zou worden. Kort nadat de agenten vertrokken waren, veroorzaakte de man weer geluidsoverlast. De politiemensen zijn terug gegaan en hebben alle geluidsapparatuur in beslag genomen. De man is rond 16.00 uur aangehouden en na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …