Home Noord-Brabant Helmond Man aangehouden voor mishandelen ex-vriendin

Man aangehouden voor mishandelen ex-vriendin

De politie heeft maandagochtend rond 5.00 uur een 22-jarige man aangehouden in zijn woning in Helmond-West. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor zijn even oude ex-vriendin in de woning te hebben mishandeld. De twee zouden ruzie hebben gekregen en de man zou zijn ex daarbij tegen het gezicht hebben geslagen. Nadat het slachtoffer uit Helmond de politie alarmeerde, zou de man haar van de trap hebben geduwd. De vrouw liep als gevolg van de mishandeling onder meer een pijnlijke rug en pols op. Agenten hebben de verdachte meegenomen naar het politiebureau. Daar zit hij vast voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …