Home Noord-Brabant Helmond Man gearresteerd voor mishandelen buurman

Man gearresteerd voor mishandelen buurman

De politie heeft donderdagmiddag rond 14.30 uur op de Kasteel Traverse een 36-jarige man uit Helmond aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij wordt ervan verdacht even daarvoor zijn buurman een kopstoot te hebben gegeven op de Beelsstraat. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen aan zijn gebit op. De mannen zouden al langer problemen met elkaar hebben. Toen het 45-jarige slachtoffer op het politiebureau aangifte wilde doen, wees hij naar buiten. Tegenover het bureau stond namelijk zijn buurman bij het stoplicht. De verdachte is daarop direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…