Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Man overvallen in eigen woning

Eindhoven – Man overvallen in eigen woning

Vrijdagavond rond tien uur werd de bewoner van een huis aan de Orchidee├źnstraat door een bewapende dader overvallen. De overvaller ging er onder andere met sieraden vandoor en wij zijn naar hem op zoek.

Volgens verklaring van het slachtoffer werd er rond tien uur aangebeld en opende hij de deur. Hij werd direct geconfronteerd met een gemaskerde man met een vuurwapen, die verder naar binnen drong. Onder bedreiging van dat wapen werd de bewoner gedwongen om onder andere sieraden af te geven. De overvaller ging er daarna weer vandoor en vluchtte, waarschijnlijk te voet, de wijk in. Wij zijn  meteen een onderzoek gestart en deden onder andere buurtonderzoek.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Verdachte fietsdiefstal dankzij alerte getuige aangehouden

De politie heeft maandag 15 augustus 2022 omstreeks 18.30 uur op het Burgemeester Stekelen…