Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Drie verdachten aangehouden voor gewapende overval

Eindhoven – Drie verdachten aangehouden voor gewapende overval

De politie heeft vandaag drie verdachten uit Eindhoven, twee van 18 jaar en één van 16 jaar, opgepakt voor een gewapende beroving bij winkelcentrum Meerhoven op vrijdagavond 6 juli van dit jaar.

Twee jongens en een meisje uit Veldhoven zaten rond middernacht te kletsen aan de zijde van het meer en de parkeergarage. Plots doken drie jongens op die de jongeren bedreigden met wapens en hen dwongen hun telefoons en geld af te geven. Daarbij werden er door de verdachten ook enkele klappen uitgedeeld. Nadat ze de buit binnen hadden gingen de drie jongens er weer vandoor. Er raakte niemand gewond.

De politie kwam het drietal op het spoor door een eerdere politiecontrole. Toen bekend werd dat er een gewapende overval had plaatsgevonden heeft de politie de informatie uit deze controle meegenomen in het onderzoek. Uit het uitgebreide onderzoek bleek dat deze 3 jongens aangemerkt konden worden als verdachten van de overval.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …