Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Fietsdief klemgereden en mishandeld

Eindhoven – Fietsdief klemgereden en mishandeld

Aan het begin van de maandagnacht hielden wij in een woning aan de Reaumurstraat een 39-jarige Eindhovenaar aan, die verdacht wordt van een fietsdiefstal. Maar ook hielden we een 43-jarige man uit Eindhoven aan die we ervan verdenken dat hij de vermoedelijke fietsendief zwaar mishandelde.

Collega’s reageerden op een melding dat de eigenaresse van een fiets samen met haar vriend de vermoedelijke dief van haar fiets hadden getraceerd. Die fiets werd eerder op de avond gestolen in de wijk Woensel. De dief hadden ze met een auto klemgereden, waarbij de auto tegen de gevel van een woning op de hoek van de Reaumurstraat en de Groenewoudseweg tot stilstand kwam. Kort erna kregen we meldingen dat er gevochten.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee verdachten diefstal uit auto aangehouden

Een alerte getuige heeft de politie woensdag 5 oktober 2022 op het spoor gezet van twee Po…