Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Diefstal tas van hoogbejaarde dame

Eindhoven – Gezocht – Diefstal tas van hoogbejaarde dame

Een dief maakt misbruik van de onoplettendheid van een hoogbejaarde mevrouw, die kleding aan het passen is.

Op 29 maart, tegen 15 uur, was een 90 jarige dame kleding aan het passen in een damesmodezaak in de Vrijstraat in Eindhoven. Haar tas had ze op een stoel gelegd en was vervolgens kleding gaan passen. De tas werd gestolen toen deze “onbeheerd” op de stoel lag. In de tas zat een paar tientjes contant geld, een bankpas, een OV kaart en sleutels. Op beelden van de winkel  zien we dat een jonge vrouw in beeld komt en richting de tas loopt met een roodkleurig kledingstuk in haar handen. Op een onbewaakt moment pakt zij de tas uit de stoel en het rode kledingstuk dat ze in haar handen haeeft gebruikt ze dan als een soort afscherming. Ze loopt vervolgens weg met de gestolen tas.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Woningoverval in Helmond

Op maandag 18 november 2019 vindt er tussen 21.00 en 21.40 uur een overval plaats op een w…