Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Vrouwen stelen van winkelend publiek

Eindhoven – Gezocht – Vrouwen stelen van winkelend publiek

Twee jonge vrouwen bleven op donderdag 8 november een beetje om een oude vrouw heen dralen in een winkel aan de Vrijstraat. Vervolgens stelen ze haar handtas. Anderhalve week later slaan ze weer in Eindhoven toe bij een 16-jarig meisje die aan het winkelen is.

Ze wachten hun kans af en proberen de vrouwen zo af te schermen dat niemand ziet wat er gebeurt. Maar de camera ziet ze wel. Later lopen ze met da handtas van de oude dame de winkel uit. Anderhalve week later, nog steeds in Eindhoven, dezelfde jonge vrouwen. Dit keer is het slachtoffer een winkelend meisje van 16 jaar oud. De vrouwen zien kans om de Iphone van het meisje uit haarjaszak te vissen.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Aanhoudingen na woninginbraak

Dinsdag 21 januari 2020 ontving de meldkamer een melding van een mogelijke inbraak op de M…