Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Beroving UPS-postbezorger

Eindhoven – Gezocht – Beroving UPS-postbezorger

We hebben je in beeld, voor nu nog even onherkenbaar. Hier ga je ervandoor met een postpakket van de UPS-postbezorger die je zojuist bedreigd en mishandeld hebt. Herken je jezelf? Een dringend advies om je te melden!

We zoeken je dus voor deze beroving, die op donderdagochtend 15 maart heeft plaatsgevonden op de Van Ennettenstraat. Je hebt gedreigd dat je een mes had en dat je de UPS-postbezorger zou neersteken. Ook heb je hem een klap op het hoofd gegeven om vervolgens met het postpakket onder je arm ervandoor te gaan richting Sint Amanduspad, dat uitkomt op de Sint Otgeruslaan.

Herken je jezelf? Meld je dan

We hebben je duidelijk in beeld, maar de officier van justitie wil je de kans geven om jezelf te melden. Doe je dat niet, dan worden de beelden op een later moment nogmaals getoond, maar dan wel herkenbaar!

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg, Rijen – Twee mannen aangehouden verdacht van vernieling en bedreiging.

De politie heeft woensdagavond twee mannen aangehouden in Rijen. Ze worden ervan verdacht …