Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Overval Kruidvat Nederlandplein

Eindhoven – Gezocht – Overval Kruidvat Nederlandplein

Wie herkent de beide jongemannen op de foto’s? Ze worden verdacht van (betrokkenheid bij) een gewapende overval op ‘t Kruidvat aan het Nederlandplein in Eindhoven.

Op dinsdag 15 mei om 17.45 uur lopen er twee jongens ’t Kruidvat aan het Nederlandplein in Eindhoven binnen. Eén van de twee heeft een mes en schreeuwt dat ze geld willen. De  tweede overvaller draagt een zogenaamd ‘anonymous’ masker en heeft een tas bij zich. De medewerkster wordt gedwongen om de kassa te openen en het geld uit de lade in de tas te doen. Als er een tweede medewerkster richting kassa komt, vluchten de twee de winkel uit.

Uit onderzoek blijkt dat er buiten de winkel nog een derde jongen staat, die bij de overvallers hoort. Tevens blijkt uit camerabeelden dat de vermoedelijke overvallers al ruim voor de overval samen in het winkelcentrum waren. Misschien heeft u ze gezien.

Inmiddels weten we wie de jongen met het mes is  en het geld uit de kassalade eiste, hem hebben we onherkenbaar gemaakt op de foto, maar we zijn nog op zoek naar de tweede en derde verdachte op de beelden. Herkent u ze? Laat het ons weten.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Huijbergen – Man beledigt agenten na negeren stopteken

Een 36-jarige man uit Putte is vannacht, zaterdag 24 augustus, aangehouden voor belediging…