Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Poging overval op tankstation

Eindhoven – Poging overval op tankstation

Vrijdagavond tegen negen uur probeerde een nog onbekende dader een tankstation aan de Joris Minnestraat te overvallen. Door alert handelen van de aanwezige medewerkster ging hij er zonder buit vandoor.

De overvaller, die was gemaskerd en vermoedelijk een groot mes bij zich had, kwam de shop van het tankstation binnen. De overvaller kwam echter bedrogen uit, wand de medewerkster zag kennelijk het gevaar naderen en zorgde dat ze snel in de beveiligde ruimte achter de kassa kwam. De dader koos eieren voor z’n geld en maakte dat hij wegkwam. Hij vluchtte vanuit het tankstation in de richting van de woningen in de Joris Minnestraat te voet weg. Wij zijn een onderzoek gestart en bekijken ook of er een verband is tussen deze poging en een geslaagde overval op ditzelfde pompstation van enkele weken geleden. We hielden een buurtonderzoek en bekijken uiteraard beschikbare bewakingsbeelden in de zoektocht naar de dader. Kort na de overval werd een Burgernet melding verspreid met informatie over de verdachte.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Gezocht – Straatrover op badslippers verwondt oudere dame

Een 82-jarige vrouw uit Eindhoven liep op zondagmiddag 18 november 2018 een gescheurde heu…