Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Alternatieve genezer aangehouden in zedenonderzoek

Eindhoven – Alternatieve genezer aangehouden in zedenonderzoek

De zedenrecherche van de politie in Eindhoven hield afgelopen maandag 26 maart een alternatieve genezer uit die plaats aan. Hij wordt er van verdacht tijdens de uitoefening van zijn beroep ontuchtige handelingen te hebben gepleegd.

Het 17-jarige slachtoffer meldde zich medio januari met haar verhaal bij de politie. Onze zedenafdeling startte een onderzoek en nam haar aangifte op. Op de inhoud daarvan gaan we in verband met de privacy van zowel slachtoffer als verdachte niet nader in. De genezer werd woensdag lopende het onderzoek in vrijheid gesteld. Hij is nog wel verdachte.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuigen van gewapende beroving gezocht

De politie startte vrijdagochtend 20 juli een onderzoek naar een gewapende beroving op de …