Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Mannen aangehouden na melding verdachte situatie

Eindhoven – Mannen aangehouden na melding verdachte situatie

Wij hielden maandag 18 december rond 7.55 uur twee 18-jarige mannen uit Eindhoven aan na een melding over een verdachte situatie. Maandagochtend vroeg kregen wij een melding binnen over een verdachte situatie, op het Judas Taddeusplein zouden twee mannen rondlopen met bivakmutsen op. De twee verdachten werden in de omgeving aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Verdacht gedrag

Bent u getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Is er direct hulp nodig? Meld het de politie. De politie beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Gezocht – Slachtoffer pinfraude ruim 4000 euro armer

Wie herkent de man op de foto? Hij wordt verdacht van pinfraude. Met de gestolen pinpas we…