Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Dronken man gaat los op agenten

Eindhoven – Dronken man gaat los op agenten

Voor een café aan de Antwerpenlaan in Eindhoven hield de politie vrijdagavond rond 23.00 uur een 47-jarige man uit Eindhoven aan. Hij schold agenten uit voor teringlijers, kankerlijers en klootzakken en gooide een vol glas bier leeg over een agent.

Bij het café was kort daarvoor een klant op zijn hoofd zijn gevallen en daarvoor moest de ambulance komen. Omdat de sfeer op dat moment nogal grimmig was bij de kroeg ging ook de politie richting het café. Terwijl de klant in de ambulance werd behandeld, klom een vermoedelijk dronken bezoeker de stuurcabine van de ambulance in. Hij reageerde niet toen hij op zijn vreemde actie werd aangesproken door een agent en daarop werd hij met kracht uit de cabine getrokken.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man in gestolen auto rijdt met hoge snelheid door Breda

Na een achtervolging door Breda hebben agenten aan de Vloed een 25-jarige man uit Zundert …