Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Vingerafdruk leidt naar verdachte beroving

Eindhoven – Vingerafdruk leidt naar verdachte beroving

Donderdagochtend hielden we in een Eindhovense woning een 16-jarige jongen aan die we er van verdenken dat hij op 24 februari van dit jaar een Ossenaar van zijn smartphone beroofde. De twee ontmoetten elkaar naar aanleiding van een Marktplaats deal.

Die middag reed het latere slachtoffer naar Eindhoven nadat hij met de jongen de verkoop van de smartphone was overeen gekomen. De jongen betaalde een deel van het geld maar gaf aan de rest te moeten bij pinnen. Daarvoor reed hij met het slachtoffer mee. Hij stapte echter op enig moment uit met de smartphone in zijn hand. Toen het slachtoffer dat probeerde te voorkomen werd hij met een mes bedreigd. De jongeman ging er toen vandoor.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…