Home Noord-Brabant Den Bosch Verdachte opgepakt voor mishandelen vrouw met glas

Verdachte opgepakt voor mishandelen vrouw met glas

Voor het mishandelen van een 19-jarige vrouw uit Waalre is zaterdagochtend 27 april een 35-jarige Bosschenaar gearresteerd. Hij zou de vrouw rond 3.30 uur in een horecazaak aan het Stationsplein in Eindhoven zonder aanleiding met een glas in haar gezicht hebben geslagen. Ze liep daardoor verwondingen op waaraan ze in een ziekenhuis is behandeld. Gewaarschuwde agenten hebben de man uit ‘s-Hertogenbosch in de zaak aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Hij had een gripzakje met vermoedelijk cocaine bij zich. Dat is in beslag genomen.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…