Home Noord-Brabant Den Bosch ‘s-Hertogenbosch – Verdachte (20) opgepakt voor explosies bij woningen in ’s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch – Verdachte (20) opgepakt voor explosies bij woningen in ’s-Hertogenbosch

De Bossche wijk Maaspoort werd eind juli opgeschrikt door twee enorme knallen. Bij twee woningen werden in dezelfde week explosieven tot ontploffing gebracht. Gelukkig vielen er geen gewonden, maar het had ook heel anders kunnen aflopen. Onze recherche beet zich vast in beide zaken. Dat onderzoek leidde gisteren tot de aanhouding van een 20-jarige man uit Rotterdam. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij beide incidenten.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …