Home Groningen Groningen – Politie zoekt getuigen en camerabeelden van verdachten woningoverval Hereweg

Groningen – Politie zoekt getuigen en camerabeelden van verdachten woningoverval Hereweg

Vrijdagochtend 2 september heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Hereweg. Twee mannen zijn in de woning geweest en bedreigden daar de bewoner. Er is niets buitgemaakt en er raakte niemand gewond. De verdachten vluchtten vervolgens met zijn drieën op een scooter in zuidelijke richting. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden waar de verdachten op zijn te zien.

Rond 8:00 uur kreeg de politie de melding van een woningoverval. Twee verdachten drongen de woning binnen en bedreigden het slachtoffer. Dit gebeurde mogelijk met een vuurwapen of een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het slachtoffer schreeuwde om hulp en gaf een van de verdachten een trap, waarna zij met zijn drieën zijn gevlucht op een scooter of motorscooter, in de richting van Helpman/Haren.

Politie is op zoek naar camerabeelden

De politie is direct een onderzoek gestart. Er is met getuigen gesproken en er zijn camerabeelden verzameld. De politie is nog op zoek naar meer camerabeelden waar de verdachten op zijn te zien. Woont u aan de Hereweg of in de omgeving en hebt de (vluchtende) verdachten mogelijk op beeld staan? Neem contact op met de politie. Dit kan via het online tipformulier, telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zaaksnummer: 2022231161

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …