Home Noord-Brabant Den Bosch Automobilist opgepakt na weglopen na aanrijding

Automobilist opgepakt na weglopen na aanrijding

De politie heeft dinsdagavond 25 juni een 34-jarige man uit Polen aangehouden omdat hij weggelopen was na een aanrijding in Heeswijk-Dinther.

Rond 16.00 uur was de Pool op de Lariestraat met een auto tegen de wagen van een 24-jarige vrouw uit Nuland gereden. Hij zou in een bocht van de weg de macht over het stuur zijn verloren en botste frontaal op de andere auto. De vrouw liep schaafwonden en kneuzingen op en heeft ter observatie een nacht in het ziekenhuis gelegen. De man ging er na de aanrijding te voet vandoor in de richting van Vinkel. Omdat zijn signalement en personalia bekend waren, heeft de politie ook een Burgernetbericht verstuurd. Surveillerende agenten zagen de man rond 18.00 uur in de Brugstraat in Vinkel lopen. Hij is daar aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…