Home Noord-Brabant Den Bosch Man aangehouden voor aanranding in Sportiom

Man aangehouden voor aanranding in Sportiom

De politie heeft zondagmiddag rond 14.15 uur een 27-jarige man uit Ulvenhout aangehouden in het zwembad van het Sportiom aan de Victorialaan in Den Bosch. De politie kreeg een melding dat de man daar een aantal vrouwen had lastig gevallen en onzedelijk betast. De man, die vermoedelijk onder invloed was van verdovende middelen, vluchtte het water in toen hij de agenten zag. Van daaruit schreeuwde hij naar hen en beledigde hen. Eén van de agenten moest uiteindelijk pepperspray gebruiken om de man te kalmeren. Met behulp van enkele badgasten werd hij naar de kant gebracht. Daar is hij aangehouden en voor verder onderzoek meegnomen naar het bureau.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…