Home Noord-Brabant Den Bosch Twee verdachten aangehouden na steekincident

Twee verdachten aangehouden na steekincident

De politie heeft dinsdagavond om 23.45 uur in een hulpverleningsinstelling aan de Sonniusstraat in Den Bosch twee bewoners van 19 en 32 aangehouden. Ze zouden kort daarvoor een 20-jarige medebewoner op zijn kamer mishandeld hebben. Daarbij zou ook een mes gebruikt zijn. Het slachtoffer was lichtgewond aan zijn handen en heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie nam een mes in beslag voor verder onderzoek. De verdachten zijn ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Geld en vuurwapens gevonden bij verdachte huiselijk geweld

Zaterdagavond hielden we een Bosschenaar aan die verdacht werd van huiselijk geweld. In zi…