Home Noord-Brabant Den Bosch Twee insluipers aangehouden

Twee insluipers aangehouden

De politie heeft vrijdagmorgen twee mannen uit ‘s-Hertogenbosch aangehouden op de Oranje Nassaulaan in Den Bosch. Wat eerder op de ochtend kreeg de politie de melding dat in het sportcentrum aan de Victorialaan twee mannen waren binnen geslopen in het kantoorgedeelte. Daar namen zij geld, telefoons en een autosleutel mee. Op de parkeerplaats namen zij ook nog zaken uit de auto weg. De politie kon de mannen even later al aanhouden, via het signalement dat verkregen werd van de beveiligingscamera’s. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…