Home Noord-Brabant Den Bosch Man aangehouden voor steekincident

Man aangehouden voor steekincident

De politie heeft dinsdagavond rond 17.30 uur een 45-jarige man aangehouden in zijn woning in Den Bosch. Wat eerder op de avond was er in de woning een ruzie tussen de man en een 21-jarige medebewoner. Daarbij zouden over en weer klappen zijn gevallen. Uiteindelijk zou de 45-jarige man met een mes hebben gestoken. Daarbij liep de 21-jarige man verwondingen op aan zijn arm. Hij is behandeld in het ziekenhuis. De gealarmeerde politie kon de verdachte aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie is nog op zoek naar de 21-jarige man.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Twee verdachten aangehouden na steekincident Den Bosch

Vrijdagavond 24 september vond er een steekincident plaats bij een woning aan de Hudsonlaa…