Home Noord-Brabant Breda Prinsenbeek / Breda – Twee verdachten bankpasfraude dankzij Handhaving aangehouden

Prinsenbeek / Breda – Twee verdachten bankpasfraude dankzij Handhaving aangehouden

Dankzij twee alerte handhavers zijn vrijdag 5 januari jl. omstreeks 18.15 uur op het Spinveld twee jongens (16 en 17 jaar) uit Breda aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij bankpasfraude. Een echtpaar uit Prinsenbeek had aan een van hen hun bankpassen met pincodes meegegeven. Zij waren gebeld door een zogenaamde bankmedewerker die hen vanwege skimming daartoe had opgedragen. De verdachten hadden 350 euro bij zich, die zij vermoedelijk kort daarvoor met een van de buitgemaakte passen hadden gepind.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …