Home Noord-Brabant Breda Breda – Arrestatie voor mishandeling in uitgaanscentrum

Breda – Arrestatie voor mishandeling in uitgaanscentrum

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zaterdag 21 oktober 2023 omstreeks 00.15 uur op de Adriaan van Bergenstraat een 17-jarige jongen uit Raamsdonksveer aangehouden ter zake mishandeling. De knul zou in een horecazaak een 33-jarige man met gebalde vuist meerdere keren in het gezicht hebben geslagen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie kwam de verdachte mede door zijn opvallende T-shirt met opdruk op het spoor.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …